Νέο χαρακτηριστικό στα Windows 10 θα επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στις Επιλογές Παροχής Ενέργειας

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Microsoft έχει εξετάσει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά για τα Windows 10. Το νέο χαρακτηριστικό θα παρέχει πρόσβασει στις «Επιλογές Παροχής Ενέργειας» των Windows 10, το οποίο πρόκειται να κάνει ευκολότερη την ζωή μας για να την επιλογή ή την προσαρμογή σχεδίου της παροχής ενέργειας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό για να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση ή να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής της μπαταρίας από το μηχάνημά σας. Το χαρακτηριστικό «power slider» έχει πλέον προστεθεί στο κύριο τμήμα της μπαταρίας στη γραμμή εργασιών των Windows 10.

Το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέψει στους χρήστες να προσαρμόσουν γρήγορα τις επιλογές ενέργειας. Πρόκειται να βελτιώσει σημαντικά τη λειτουργία διαχείρισης ενέργειας στα Windows 10, η οποία είναι απαραίτητη. Έτσι πλέον δεν θα χρειάζεται να μπείτε στο παλιό interface του Πίνακα Ελέγχου για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες.

Θα διατίθεται στο Windows 10 build 15014 μέσω του προγράμματος Windows Insider. Η εταιρεία θα φέρει περισσότερες βελτιώσεις στο επερχόμενα builds των Windows 10 και θα κυκλοφορήσει με την ενημερωμένη έκδοση Windows 10 Creators τον Απρίλιο.

thegreeksenergy.com