Μπεργκ: »Στην Ελλάδα μόνο ο Παναθηναϊκός»

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει για τον ίδιο άλλη ελληνική ομάδα που να τον ενδιαφέρει πέρα από τους Κυπελλούχους.

Ο Μάρκους Μπεργκ αναδείχθηκε MVP στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη και μετά την παραλαβή του βραβείου του τόνισε ότι δεν ασχολείται με καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα παρά μόνο με τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει να παραμείνει στο τριφύλλι γιατί βλέπει δυναμική και προοπτική για τίτλους.

»Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σκοτώσαμε νωρίς τον αντίπαλο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο για να παραμείνουμε στη διεκδίκηση των στόχων μας. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να παίρνουμε νίκες. Στο χέρι μας είναι να παραμείνουμε μέχρι το τέλος ψηλά. Δείχνουμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τον τίτλο» τόνισε αρχικά ο Μπεργκ.

Για την επέκταση του συμβολαίου του: »Πρέπει να περιμένουμε γιατί έχουμε πολλά ματς και σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά νομίζω ότι όλα έχουν τελειώσει. Απλά περιμένουμε τον κατάλληλο χρόνο για να κάτσουμε όλοι στο τραπέζι και να οριστικοποιηθεί το θέμα».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να φύγει για ν’ αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα: »Δεν υπάρχει περίπτωση. Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και θα μείνω εδώ. Στην Ελλάδα είναι η μοναδική ομάδα. Θέλω να μείνω και αυτό θα συμβεί αν το θέλει και η ομάδα. Θα μείνω γιατί βλέπω δυναμική στην ομάδα και προοπτική για τίτλους».

Ο άσος του τριφυλλιού έκανε δηλώσεις και στη Nova

»Το πρώτο ημίχρονο ήταν όπως ακριβώς το θέλουμε, top επιπέδου, με επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο όπως θέλουμε να παίζουμε.

Μπορούσαμε να θεωρήσουμε »κλειδωμένη» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο όπου βρεθήκαμε να έχουμε το προβάδισμα με 5-0. Αν πιέζαμε θα μπορούσαμε να σημειώσουμε περισσότερα γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο ηρεμήσαμε και το βασικό μέλημα ήταν να μην δεχθούμε γκολ.

Δεν πρέπει να αγνοούμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, σαφώς και δεν αγωνιστήκαμε όπως θα κάναμε αν οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0» είπε αρχικά ο Σκανδιναβός φορ.

Αν αυτό το αποτέλεσμα είναι »μήνυμα» προς τους άλλους διεκδικητές του πρωταθλήματος: »Κάθε εβδομάδα έχουμε τις ίδιες ερωτήσεις, αν νικήσουμε σημαίνει ότι είμαστε στην διεκδίκηση του τίτλου, αν χάσουμε σημαίνει ότι είμαστε εκτός. Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί αγώνες και αυτό που κοιτάμε είναι η νίκη σε κάθε αγώνα».

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα: »Μετά την περιπέτεια με τον ώμο μου, είχα την ασθένεια μου, όμως τώρα είμαι καλά και πιστεύω ότι έχω ρυθμό για να παραμείνω σε αυτό το επίπεδο».