Έσβησαν και οι λιγοστές ελπίδες για άνοδο της “ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ” που έχασε 1-0 στην Ελευσίνα. Διαδικαστικού χαρακτήρα πλέον η συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Παρά την αγωνιστική ανάκαμψη όπως είχε διαπιστώσει και δήλωνε ο προπονητής της ομάδας στα τελευταία ματς, την αγωνιστική αυτή ανάκαμψη δεν μπόρεσε να την αποδείξει σήμερα σε αγώνα “ο θάνατος σου η ζωή μου” στην Ελευσίνα η τοπική μας ομάδα, αφού έχασε από τον Πανελευσινιακό με 1-0 στο 72′ με τον Φλίγκο, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν οι γηπεδούχοι εκμεταλεύονταν καλύτερα κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες που είχαν με μεγαλύτερη το σουτ στο δοκάρι από τον Στουρνάρα εκεί γύρω στο 80′.  Από την άλλη η Καλαμάτα προσπάθησε και αυτή να μπει μπροστά στο σκορ έχοντας επίσης κάποιες καλές ευκαιρίες κυρίως με Σαλαπάτα, και Καλαντζή, αλλά και πάλι επιβεβαίωσε την μεγάλη δυσκολία στο να βάζει γκολ.

Μετά και από την σημερινή ήττα ελπίζουμε μόνο να μην έχουμε και πάλι τίποτα δηλώσεις του τύπου, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του, γιατί τότε πραγματικά θα γελάει μαζί μας και ο κάθε πικραμένος οπαδός! Λοιπόν για να μην το πολυζαλίζουμε το όλο θέμα, οι πιθανότητες για να μπορέσει να πάρει η “ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”  τον τίτλο στον τρίτο όμιλο της Γ” εθνικής με μόλις 10 αγωνιστικές μπροστά της, με το ρεπό που δεν έχει ακόμα κάνει, με Παναργειακό εκτός σε 2 αγωνιστικές, και με 9 (10) βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους,  είναι από μηδαμινές έως ανύπαρκτες.

Το σίγουρο είναι πως από αύριο αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα μετά και από την αποτυχία της επίτευξης του στόχου της ανόδου, και μάλιστα από πολύ νωρίς φέτος, ενώ ίσως υπάρξει άμεσα και θέμα με τον προπονητή αφού τα νούμερα από μόνα τους δεν δείχνουν ικανά να κρατήσουν τον έμπειρο τεχνικό στο τιμόνι της ομάδας, αφού ήρθε με μοναδικό στόχο την άνοδο και για τίποτα άλλο! Στο  διάστημα που κάθεται στον πάγκο ο Κώστας Σταματίου, έχει σε 4 ματς από τότε που ανέλαβε την ομάδα 2 ισοπαλίες 1 ήττα και μια νίκη. Με την νίκη μάλιστα να έρχεται απέναντι σε έναν αντίπαλο που κατά πάσα πιθανότητα έχει χαιρετήσει από τώρα την κατηγορία. Δηλαδή έχει μαζέψει 5 βαθμούς από τα παιχνίδια που θεωρούσε ότι θα έπρεπε εύκολα ή δύσκολα να έχει πάρει 12 ! Επίσης ο τρόπος που αγωνίστηκε σήμερα η “Μαύρη Θύελλα” στην Ελευσίνα ήταν Ηλίου Φαεινότερον ότι πήγαινε για την ισοπαλία και ότι πετύχει. Αυτό δεν είναι απαραίτητα και λάθος, όμως όταν έχεις τόσο στενά περιθώρια, δεν έχεις την πολυτέλεια για εναλλακτικές. Αν θυμηθούμε φυσικά και το περσινό  “άδειασμα” του Μίλτου Γκόφα με συνολικά πολύ λιγότερα αρνητικά αποτελέσματα σε σχέση πάντα με την συνολική εικόνα της αγωνιστικής χρονιάς, και την κρισιμότητα κάποιων αγώνων, δηλαδή τότε που ανέλαβε την ομάδα στο -9 αλλά και με μηδέν βαθμούς και όταν κάποιοι προσεύχονταν να μην πέσει η ομάδα, τότε καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολη θα είναι η παραμονή του Θεσσαλού κόουτς στους “μελανόλευκους”.

Σε κάποια αποτυχημένα αποτελέσματα βέβαια και σε μια συνολικά αποτυχημένη χρονιά, δεν μπορούμε να ρίξουμε όλο το βάρος της αποτυχίας μόνο στον προπονητή, ή μόνο στους παίκτες. Κατά την άποψη μας σε ένα ακόμα φιάσκο έπαιξαν πολλοί παράγοντες ρόλο, τόσο διοικητικοί τόσο προπονητικοί όσο φυσικά και οργανωτικοί. Υπήρξαν κάποια μικρά βήματα προόδου μέσα στην χρονιά και αυτά πιο πολύ σε θέματα μάρκετινγκ αλλά ακόμα και αυτά τα βηματάκια όταν γίνονται επάνω σε ένα ασταθές και ολισθηρό έδαφος τότε θα έχουν και αυτά την ίδια τύχη.

Απογοήτευση μεγάλη φυσικά και από τους φιλάθλους που κάποιοι από αυτούς δεν μπόρεσαν να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, αλλά παρακολουθούσαν μέσω διαδικτύου και με μεγάλο ενδιαφέρον την αναμέτρηση, Μερικά από τα πολλά σχόλια που γίνονταν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και στο τέλος, είναι ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων καθώς όλοι πια έχουν πειστεί ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα για άνοδο.